Woonartikelen Online

Om mijn website woonartikelenonline.com (en mijn minder creatieve verhalen/teksten) wat meer onder de aandacht te brengen, vind ik het nodig om hier op marlijnelse.com wat aandacht aan te besteden. Uiteraard zijn mijn verhalen hier de belangrijkste letters op het scherm, maar verdien ik daar geld mee? Nee. Dus een ietsie-pietsie aan ‘reclame’ voor mezelf mag ik wel maken. Ik vertel je er even wat meer over. En als je dat niet wilt lezen, net zo goed! Het gaat (of ging) hier natuurlijk eigenlijk alleen maar om de korte verhalen.

Wat heb ik aan Woonartikelen Online?

Voor elke klik die jij, of iemand anders, doet vanaf die website naar bol.com (<- nu zelfs deze link) of naar coolblue.nl kan ik eventueel iets verdienen. Wanneer doe ik dat? Als jij iets koopt. Het maakt niet uit of dat hetgeen is waarop je in eerste instantie klikte. En nee, ik vraag je nu helemaal niet om iets te kopen, maar ik leg je gewoon even uit wat het verdienmodel van zoiets is. Dat heet overigens affiliate marketing. Slim van bol.com (en tal van andere partijen) en handig voor mensen zoals ik, die een beetje wat van SEO (Search Engine Optimization) weten.

Wat kun jij op Woonartikelen Online?

Op Woonartikelen Online vind je een overzicht van woonproducten die je nodig hebt of kunt hebben in jouw huis. En in de tuin. Daarover vind je informatie én een top 5 van de populairste artikelen bij bol.com en coolblue.nl op dat moment. Dit overzicht is altijd uiterlijk een maand oud.

Ook een boeken top 5

En om maar een beetje in de verhalenstemming te blijven; ik heb er ook een maandelijkse lijst van top 5-boeken (van bol.com). Wie weet komen mijn gecorrigeerde boeken (zie Plus de content) er ook nog eens op als leeslijst, dan uiteraard met een persoonlijke recensie.

Bannertje hier, bannertje daar

En om het nog maar even mega commercieel af te sluiten hier een bannervoorbeeld. Wel van een kat, want dan kan ik die ook eens gebruiken en ik hou van katten. Maar dit soort dingen kun je dus ook inzetten om, eventueel, wat te verdienen. Best handig, toch? Ik doe gewoon liever iets moois en goeds voor de wereld, dus stel dat dit me daarbij helpt (a girl needs to pay rent)… Dan is dat heel, heel leuk als dat lukt! :) PS: dit soort banners vind je dus vanaf augustus 2022 wel wat vaker onderaan mijn blogs.

DierDier

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: